RAKENNUSMAALAUS TAMMINEN OY - Yritys

Rakennusmaalaus Tamminen Oy perustettiin vuonna 1984 kommandiittiyhtiöksi. Osakeyhtiöksi yritys muutettiin vuonna 1996 ja siitä tuli samalla perheyritys, kun Kimmo Tamminen siirtyi Olavi Tammisen rinnalle yhtiön osakkaaksi. Yhtiön toimialana on uudis- ja korjausrakentamisen tasoite- ja maalaustyöt. Toimimme Hämeenlinnan seudulla sekä sopimuksen mukaan koko Etelä-Suomessa. Asiakaskuntaamme kuuluvat muun muassa taloyhtiöt, isännöitsijät, rakennusliikkeet sekä yksityiset rakentajat.

 

Mottonamme on, että teemme minkä lupaamme sovitussa aikataulussa.


Toimintamme on aina ollut vahvasti asiakaslähtöistä. Pidämme huolen, että tarpeesi kartoitetaan suunnitteluvaiheessa, jolloin saamme selkeän kuvan projektisi tavoitteista, sekä lähtötilanteesta. Ammattimainen suunnitelmallisuus auttaa pysymään aikatauluissa ja pitää huolen myös ensiluokkaisesta lopputuloksesta.

Rakennusmaalaus Tamminen Oy - Tuottaa maalaus- ja tasoitetyöt Hämeenlinnan seudulla

Perheyrityksenä rakennusalalla laadukasta osaamista jo vuodesta 1984. Toteutamme kotimaisesti tuotettuja tasoitus- ja maalaustöitä 37 vuoden kokemuksella Hämeenlinnan seudulla, sekä Etelä-Suomessa sopimuksen mukaan. Yrityksemme työllistää kymmeniä maalausalan ammattilaisia, joten pystymme mukauttamaan henkilömäärän juuri sinun projektisi tarpeisiin sopivaksi.

 


Ammattilaiskalustomme avulla toteutamme muun muassa sisätilojen ja julkisivujen ammattimaisia maalauksia. Julkisivumaalauksen tärkein tavoite on tehdä kohteesta pintatöiden avulla mahdollisimman kestävä ja pitkäikäinen, sekä suojata kohde mahdollisilta ympäristön haittavaikutuksilta.

Yhteystiedot

Työllistämme kymmeniä maalausalan ammattilaisia

Vuosittain teemme noin 500 asunnon tasoite- ja maalaustyöt. Yrityksemme työllistää 20–30 maalausalan ammattilaista, ja koulutamme jatkuvasti uusia maalaus- ja tasoitetöistä kiinnostuneita. Yrityksemme on luokiteltu AAA-luokan yritykseksi.

Pyydä kattava hinta-arvio tästä